Mobiele mestscheiding natuurlijk!

VOOR EN DOOR BOEREN

Wij beschikken inmiddels over een jarenlange ervaring in het scheiden van alle soorten drijfmest. Om drijfmest te scheiden in een dikke en een dunne fractie gebruiken wij twee moderne mobiele HAUS centrifuge-decanter mestscheiders. We hebben een installatie die 40 kuub per uur bewerkt en een installatie met een capaciteit van 80 kuub per uur. Bovendien kunnen we met deze techniek het hoogste scheidingsrendement halen.

albers transport

Dikke en dunne fractie

 

De dikke fractie uit mestscheiding kunnen wij in eigen beheer bewerken door deze te composteren op ons eigen composteringsbedrijf. De hoogwaardige compost wordt geëxporteerd en zo voldoet u aan de mestverwerkingsverplichting. Ook de dunne fractie kunnen wij voor u afzetten.

Totaalconcept

 

Wij kunnen uw drijfmest scheiden, de dikke fractie composteren en de dunne fractie afzetten.
Deze diensten zijn bij ons onder één dak te regelen!

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over het inhuren van onze mobiele mestscheiders, al dan niet met de afvoer en verwerking van de dikke fractie en afvoer van de dunne fractie, dan adviseren wij u graag.

Neem vrijblijvend contact op met Martijn Albers. Telefoon: (0485) 478609 via e-mail mestdistributie@albersbv.nl.

Contact
EN SAVOIR PLUS SUR LE COMPOSTAGE ? N’hésitez pas à contacter, sans engagement, notre service commercial au 0031-485478609 ou à l’adresse mail sales@albersbv.nl. Contact