Vloeibare meststoffen

VOOR EN DOOR BOEREN

Via Mestdistributie Albers zijn wij al meer dan 30 jaar een specialist in de afname en afzet van diverse soorten drijfmest en andere meststoffen. U kunt ons inschakelen voor het afvoeren van vloeibare varkensmest, rundveemest, kalvermest, geitenmest,nertsenmest, digestaat en ammoniumsulfaat.

albers transport

Vervoer

 

Voor het vervoer van vloeibare meststoffen beschikken wij over een 17-tal mesttankopleggers. deels voorzien van een geijkt weegsysteem, monsterapparatuur en een AGR/GPS systeem. Door de jaren heen hebben wij een groot landelijk netwerk van producenten en afnemers opgebouwd. Dankzij ons uitgebreide wagenpark kunnen wij in korte tijd veel drijfmest vanaf bedrijven met een mestoverschot naar gebieden met een mesttekort verplaatsen. Dankzij wederzijdse collegialiteit kunnen wij tijdens piekperiodes ook een beroep doen op collega-transporteurs.

Onze medewerkers zijn vakbekwaam, klantgericht en flexibel. Daarnaast zorgen wij voor een vlotte en correcte administratieve afhandeling. Op deze manier onderscheiden wij ons als betrouwbare dienstverlener.

Opslag

 

Verdeeld over heel Nederland beschikken wij over een groot aantal opslagplaatsen voor drijfmest. Zo kunnen wij onze afnemers snel en op tijd voorzien van grote hoeveelheden homogene mest. Door deze silo’s zijn wij in staat om vraag en aanbod het gehele jaar door op elkaar af te stemmen en om perioden met een uitrijverbod te overbruggen.

www.DifferentEye.nl Albers 2015 3673
albers transport

Digestaat

 

Wilt u digestaat afvoeren of aanwenden dan kunt u ook bij ons terecht. Wij exporteren digestaat naar het buitenland.

 

Mineralenconcentraat

 

Vloeibare minerale meststof uit drijfmest als kunstmestvervanger. De werking van de stikstof hierin is vergelijkbaar met kunstmest, milieuvriendelijker en goedkoper.

Info mineralenconcentraat

 

Geïnteresseerd ?

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten, klik dan op onderstaande link voor de productspecificaties.

Productspecificaties

Contact opnemen

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Martijn Albers. Telefoon: (0485) 478609 of via e-mail mestdistributie@albersbv.nl.

Contactformulier