Over Albers

Onze Geschiedenis

Met de registratie van Albers Veevoeders B.V. bij de Kamer van Koophandel zette Cor Albers in 1983 de eerste stap op weg naar het huidige veelzijdige agrarische dienstverlenend bedrijf. Dat deed hij vanuit het gemengde agrarisch bedrijf in Landhorst samen met zijn echtgenote Tiny Albers-van den Bosch.

albers transport

Specialisatie

 

Om de activiteiten goed te kunnen combineren koos Cor op de boerderij al vroeg voor specialisatie in de varkenshouderij en rundveehouderij. Later is de rundveehouderij beëindigd en wordt de grond actief ingezet ten behoeve van het akkerbouwbedrijf.

Veevoeders & Mestdistributie

 

Het bedrijf van Cor Albers nam een grote vlucht. Want in 1987, enkele jaren na de start van Albers Veevoeders, richtte de bevlogen ondernemer het transportbedrijf Mestdistributie Albers op. Aanleiding was de Wet- en regelgeving, die veehouders in de Peelregio in veel gevallen verplichtte hun overtollige mest af te voeren.

albers transport

Allround transport

 

Met de overname van een transportbedrijf in Mill ontstond Cor Albers Transport in 1993. Hierdoor was er jaarrond meer continuïteit voor personeel en materieel mogelijk. Ook was de transporteur in één klap een allround transportbedrijf.

Compostering

 

Medio 2016, toen grondleggers Cor en Tiny Albers besloten een stap terug te zetten, kwam de leiding van het veelzijdige dienstverlenende bedrijf in handen van zoon Martijn en dochter Mariëlle. Met hetzelfde elan als de grondlegger grijpen ze de uitdagingen aan. De opvolgers namen in het najaar van 2016 de moderne composteringsfabriek te Zeeland (Noord-Brabant) in gebruik.

albers transport

Informatie

 

De Albers Groep, welke zijn hoofdvestiging heeft in Landhorst (Noord-Brabant), beschikt over een 40-tal transportwagens voor het vervoer van goederen, veevoeders, mest en overige agrarische producten. Binnen het bedrijf zijn 50 medewerkers werkzaam welke VCA gecertificeerd zijn. Het bedrijf is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd. Albers Veevoeders is ook GMP+ gecertificeerd.

Heb jij een vraag, of wil je meer informatie over onze producten en services Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar!