Certificeringen

 

Als Albers Groep willen we in al onze werkzaamheden een betrouwbare partner zijn, kwaliteit leveren, veilig en duurzaam werken.
De verschillende dochterbedrijven van onze Albers Groep werken volgens procedures die samenhangen met aan ons bedrijf toegekende keurmerken ten aanzien van (product)veiligheid, milieu en dierenwelzijn.

Onze beleidsverklaring is op onze locatie op verzoek in te zien.

Albers Veevoeders, Mestdistributie Albers en Cor Albers Transport zijn alle drie ISO 9001, ISO 14001 en VCA gecertificeerd. Albers Veevoeders beschikt daarnaast nog over GMP+. Landbouwbedrijf Albers en Albers-Bioland zijn IKB gecertificeerd en onze vleesvarkens worden gehouden volgens het Beter Leven keurmerk, met veel aandacht voor dierenwelzijn. Voor de akkerbouw is ons Landbouwbedrijf Albers Global G.A.P. gecertificeerd.

Voor de biologische veehouder en akkerbouwer beschikken we over het SKAL-certificaat.
Hierdoor kunnen we BIO-producten aanvoeren en leveren.

Albers B.V. conformeert zich aan het KeurMest-kenmerk en spant zich maximaal in voor een transparante en faire mesthandel voor alle betrokkenen.

Wij zijn ook erkend leerbedrijf voor leerlingen Chauffeur Goederenvervoer.

 
Heb jij een vraag, of wil je meer informatie over onze producten en services Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar!