Transport goederen

VERVOER ZOALS HET HOORT

Ons transportbedrijf vervoert de meest uiteenlopende goederen naar elke bestemming in West-Europa. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en snelheid, dat zijn onze drijfveren. Door onze jarenlange ervaring zien wij elke opdracht als een uitdaging. Onze chauffeurs zijn bekwame vakmensen die ook weten hoe ze om moeten gaan met een kwetsbare lading.
Wij zijn gespecialiseerd in transporten met een toegevoegde waarde. Wij vervoeren uw producten én regelen alles wat erbij komt kijken. Kortom: uw opdracht, onze zorgen!

albers transport

Soorten transport

 

Voor de velerlei soorten transporten beschikken wij over een tiental voertuigen zoals tautliners, kastentrailers en een kooiaaptrailer. Op- en overslag van goederen behoort tot de mogelijkheden.

  • Graszoden
    Het transport van graszoden en de speciale machines voor de aanleg van een grasmat in voetbalstadions in heel West-Europa.
  • Hekwerken en schuifpoorten
  • Goederentransport
    Vervoer en distributie van alle soorten goederen voor handelsondernemingen.
  • Machinetransport voor de vleesindustrie
  • Bouwmaterialen
  • Sneltransport

Voor spoedbestellingen en andere koeriersdiensten beschikken wij over een bus met aanhangwagen.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn gecertificeerd voor de kwaliteitsnorm ISO 9001, evenals voor het veiligheidslabel VCA.

 

Direct aanvragen?

Heb je interesse of een vraag? U kunt hier uw aanvraag indienen!

Aanvraag Indienen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Peter Hendriks. Telefoon: (0485) 451318 of e-mail naar transport@albersbv.nl.

Contactformulier