Meststoffen transport

VERVOER ZOALS HET HOORT

Al ruim 30 jaar zijn wij een betrouwbare en flexibele partner in handel en transport van organische meststoffen. Als intermediair bemiddelen wij in de aan- en afvoer van vaste- en vloeibare meststoffen zowel in binnen en buitenland.

albers transport

Vloeibare mest

 

Wij beschikken over ‘n 17-tal mesttankopleggers waarmee we zowel de leverancier als de afnemer snel en accuraat kunnen voorzien van de gewenste meststoffen. Onze tankopleggers zijn voorzien van grote capaciteit verdringer pompen, deels voorzien van een geijkt weegsysteem, monsterapparatuur en een AGR/GPS systeem. Wij beschikken over opslagen in de afzetgebieden door heel Nederland, zodat wij het hele jaar door uw mestafzet kunnen verzorgen.

Vaste mest

 

Om nationaal en internationaal alle soorten vaste mest te vervoeren beschikken wij over een vijftal walking floors, welke zijn voorzien van de nieuwste AGR en GPS. Vaste mest die beschikbaar komt na mestscheiding kunnen wij voor u verwerken in ons composteringsbedrijf.

Ammoniumsulfaat / spuiwater

 

Wij vervoeren de vloeibare stikstofmeststof ammoniumsulfaat/ spuiwater, een hoogwaardig homogeen vloeibaar restproduct van luchtwassers. Dankzij onze opslagcapaciteit kunnen wij dit product het hele jaar door aanbieden.

 

Betacal Flow

 

De vloeibare kalkmeststof Betacal Flow, afkomstig van de suikerindustrie,transporteren wij met onze tankwagens vanaf de fabriek direct naar afnemers.

Zuiveringsslib / suspensie

 

Dankzij onze jarenlange ervaring in het verpompen en transporteren van zuiveringsslib zijn wij uw juiste partner. In geval van een calamiteit staan wij direct voor u klaar. Bel (0485) 47 86 09 of 06 23010575.

 

Zeewater

 

Door onze zorgvuldige planning zijn wij in staat om zeewater van de juiste kwaliteit op het juiste moment te leveren voor uw aquaria.

Certificeringen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Voor de kwaliteitsnormen ISO 9001 en ISO 14001 zijn wij gecertificeerd, evenals voor het veiligheidslabel VCA.

 

Direct aanvragen?

Heb je interesse of een vraag? U kunt hier uw aanvraag indienen!

Aanvraag Indienen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Martijn Albers. Telefoon: (0485) 478609 of via e-mail mestdistributie@albersbv.nl.

Contactformulier