Transport veevoeders

VERVOER ZOALS HET HOORT

Wij zijn al jaren dé vervoerder van vochtrijke diervoeders (feed) van producent naar afnemer in Europa. Als (inter)nationaal transportbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het tanktransport van deze vochtrijke voedermiddelen. Omdat we zelf niet actief zijn in de handel van veevoederproducten, zijn we een onafhankelijke vervoerder.

albers transport

Wagenpark

 

Ons wagenpark bestaat uit 15 tanktrailers die allemaal gecertificeerd zijn voor GMP+. De tanktrailers zijn uitgevoerd in RVS en allen voorzien van een verdringerpomp, waardoor we zelf kunnen laden en lossen. Bovendien beschikken alle trailers over de nodige slangen en koppelingen.

Efficiëntie

 

Door een optimale samenstelling van de ritten en dankzij onze ervaren chauffeurs, zijn wij in staat om uw transport efficiënt te plannen. Service en kwaliteit zijn bij ons sleutelwoorden en wij streven er naar om u als opdrachtgever zoveel mogelijk te ontzorgen.

Kwaliteit

Kwaliteit en voederveiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Omdat wij GMP gecertificeerd zijn, beschikken we over de juiste waarborg om voedermiddelen te mogen vervoeren. Ook voor de kwaliteitsnormen ISO 9001 en ISO 14001 zijn wij gecertificeerd, evenals voor het veiligheidslabel VCA

 

Direct aanvragen?

Heb je interesse of een vraag? U kunt hier uw aanvraag indienen!

Aanvraag Indienen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Marco Hurkmans. Telefoon: (0485) 478609 of email naar veevoeders@albersbv.nl.

Contactformulier